Verzend- en retourbeleid

Verzendmethode:
Voor onze verzendingen maken wij gebruik van derde partijen. Onze verzendingen vallen te allen tijde onder de voorwaarden van de betreffende vervoerder. Levering binnen een straal van 15km rondom de vestigingsplaats van Brouwerij De rode Draad worden verzorgd door onszelf, tegen een vastgesteld tarief. Afhalen is op afspraak mogelijk.

Verzendkosten:
De verzendkosten worden berekend op basis van het bestelde volume en de plaats van levering.

Bestellen:
Brouwerij De Rode Draad levert bestellingen uitsluitend op fysieke adressen in Nederland. Postbussen en antwoordnummers zijn daarmee uitgesloten als leveradres.

Levertijd:
We streven ernaar om bestellingen, na betaling, zo snel mogelijk te verzenden. Voorradige produkten worden binnen twee werkdagen verzonden. In drukke periodes (bijv. feestdagen) kunnen de levertijden afwijken. We zullen je in dergelijke situaties altijd zo goed mogelijk informeren. Zodra de zending is overgedragen aan de vervoerder, hebben wij geen invloed meer op het bezorgproces.

Voorraad:
We streven ernaar zo goed mogelijk aan te geven of produkten voorradig zijn.

Garantie:
We verwachten dat je je bestelling direct na ontvangst controleert. Stel ons zo snel mogelijk op de hoogte bij eventuele klachten over de levering.

Indien de artikelen tijdens transport zijn beschadigd, dan gelden de voorwaarden van de betreffende vervoerder met betrekking tot het afhandelen van de geleden schade. Daarnaast vragen wij je contact op te nemen met ons via info@derodedraad.nl. We denken graag mee om tot een passende oplossing te komen.

Is het geleverde produkt niet naar verwachting of ben je niet tevreden? Neem dan ook contact met ons op via info@derodedraad.nl. We zoeken dan samen met jou naar een passende oplossing.

Retourneren:
Het retour sturen van een artikel kan, eventueel zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur een e-mail naar info@derodedraad.nl. Vermeld in de e-mail: naam, adres woonplaats, factuurnummer en reden van terugsturen. Na ontvangst van de e-mail neemt Brouwerij De Rode Draad contact met je op om de afspraken te maken omtrent de retournering.

De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening, evenals de verantwoordelijkheid voor het deugdelijk verpakken en versturen van de retourzending. Als het product goed is aangekomen bij ons, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening. De artikelen moeten in goede conditie worden geretourneerd. Artikelen dienen compleet, niet gebruikt en onbeschadigd te zijn en bier onaangebroken. Het artikel zit, indien mogelijk, nog in de originele verpakking. Bovendien moet de leverbon of factuur getoond kunnen worden. Het retourneren is geheel voor eigen risico.

Winkelwagen

Voor het bestellen van producten op deze website geldt een leeftijds restrictie

Ben je 18 jaar of ouder?

< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol